Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Dala hiljade i hiljade eura za operacije usana, a sad ne može da jede

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanka Vienna Würstel iz Beča ne može da jede normalno nakon što je potrošila hiljade i hiljade eura na estetske operacije za povećanje usana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vienna je također imala tretmane čela i obraza, kao i nekoliko operacija povećanja grudi. I pored toga što zbog novih usana ne može da jede i pije, nema namjeru da prekine sa operacijama.

  • Jedva čekam da dobijem još veće usne. Veoma sam uzbuđena i veoma sam sretna zbog svojih velikih usana. Uvijek sam ih željela takve – kaže ona.

Njene operacije učinile su je metom mnogih koji kritikuju njen izgled. Bez obzira na komentare, Vienna, koja sebe naziva ‘plastičnim čudakom’, ponosna je na svoj izgled i ohrabruje sve da se ne plaše da rade nešto zbog čega će se osjećati sigurnije u sopstvenom tijelu.

Vienna trenutno dijeli stan na Majorci u Španiji sa Jessy koju nazivaju „ženom sa najvećim grudima u Austriji“. Jessy je potrošila oko 50.000 eura na plastične operacije da bi postala prava Barbika, a zakazala je još jedan tretman kako bi dobila još veće implantate, piše Miror.

- Marketing -