Da biste je izveli na sastanak morate napisati esej od 500 riječi: Jedan muškarac je napravio PowerPoint prezentaciju

Loren Kempton, iz Engleske, zahtijeva od svojih udvarača da napišu esej od 500 riječi ako žele da izađu sa njom na dejt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećajući se umorno od onlajn upoznavanja, Kempton je prošle godine otkrila strategiju za dejtove koja je nedovno ponovo postala aktuelna.

“Traženje eseja je definitivno dobar način da odbacite ono što ne želite”, rekla je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom nalogu na aplikaciji za upoznavanje, ova 36-godišnjakinja je jasno stavila do znanja muškarcima da ako žele da imaju nešto sa njom, moraju da prilože esej sa objašnjenjem “kako neće prokockati njeno vrijeme”.

“To vam pokazuje ko su oni i da su pročitali vaš profil i razumjeli vaš humor”, našalila se ona.

Ona je u početku dodala taj uslov svom profilu kao šalu, ali su ga mnoge neženje shvatile ozbiljno, piše “Post”, prenosi Telegraf.

“Ljudi bi mogli pomisliti da je traženje eseja puno od mene, ali bilo je zaista zabavno. Nisam očekivala da će se neko toliko potruditi”, rekla je Kempton.

Jedan udvarač je otišao korak dalje, kada je napravio “PowerPoint” prezentaciju. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke, neće gubiti njeno vrijeme ako ne bude hemije i da će planirati zanimljive sastanke.

“Počeo bih tako što bih se pobrinuo da se pridržavamo svih planova koje smo napravili. Ovo bi takođe uključivalo planove za dejtove u zatvorenom i na otvorenom u zavisnosti od vremena, troškova itd (ovo uključuje pristanak na Hari Poter maraton)”, napisao je.

On pominje komunikaciju kao prioritet, što uključuje metode kontakta kao što su poruke, poziv i video-poziv.

Baš kao i Kempton, ni on nije želio da gubi vrijeme.

“Ako ti se sviđam, javi mi, ako ne, isto mi javi”, dodao je on.

Primjećivanje napora koji su uložili muškarci u ovo povratilo je Loreninu vjeru u muškarce. Nakon što je pregledala prijave, otišla je na sastanak sa najboljim kandidatom, ali, nažalost, to nikada nije procvjetalo u nešto posebno.

“To je dobar način da natjerate ljude da pokažu svoju duhovitu stranu i provedu malo vremena ulažući napor”, zaključuje ona.

NAJNOVIJE