Crni panter navodno i dalje luta Vojvodinom: Pojavio se novi snimak

Još jedan snimak na kom se navodno nalazi crni panter za kojim se traga u Srbiji kruži društvenim mrežama.

Ovoga puta, kako korisnici društvenih mreža komentarišu, životinja je uočena u Vrbasu, koji se nalazi samo 12 kilometara od Feketića gde je, prema riječima meštana, viđen jučer. Načelnik Pokrajinske inspekcije Nemanja Ivanović oglasio se za Telegraf.rs nakon što je dobio novi snimak i objasnio da je na teren poslat ribočuvar.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Na novom snimku (koji je navodno snimljen u okolini Vrbasa) vidi se kako crna životinja laganim hodom prelazi preko nasipa, za razliku od prethodnog snimka na kom je bježala. Što se novog snimka tiče, prema pisanju Telegrafa, još uvijek nema potvrde o njegovoj autentičnosti. Inače, crni panter je navodno jučer ponovo snimljen u blizini Feketića.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Kako se vidi na snimku koji je Telegraf objavio, životinja trči velikom brzinom kroz njive. Panter je počeo da trči čim mu je autor snimka prišao traktorom i izvadio telefon.

“Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga vidio i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati”, naveo je on.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Lovočuvari su se nakon dojave odmah uputili na teren u okolinu Feketića, te su područije provjeravali i juče i danas, međutim kako je rekao Nemanja Ivanović, nikakvih opipljivih tragova nije bilo.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Konačno dobre vijesti: Gotovo je s rastom cijena polovnih vozila, pad je osjetan

Više od dvije godine trgovici polovnim automobilima trljali su...

U BiH nije dobila priliku: Bišćanka je među deset najljepših na svijetu

Zamislite da surfate internetom i onda slučajno ugledate svoju...