― Marketing ―

Zgrožena majka objavila snimak: Je li ovo primjereno za porodični vodeni park?

- Marketing -

Snimak je u kratkom roku prikupio više od četiri miliona pregleda, ali Kim, koju je očito kupaći mlade dame uvrijedio, nije baš dobila odgovore kakvima se nadala… Kim Stram (39) iz SAD-a nedavno je na svom TikTok profilu objavila snimku iz vodenog parka, koja je pokrenula lavinu komentara.

Ova 39-godišnja majka pažnju svojih pratitelja uputila je na mladu damu u bazenu, tj. na njezin kostim i tange. – Je li ovo primjereno za porodični vodeni park ili NE? – upitala je svoje pratitelje Kim, naglasivši opciju NE.

Dodala je kako smatra da djevojka dobro izgleda, ali da njezina kombinacija nije primjerena zbog djece. Snimak je u kratkom roku prikupio više od četiri miliona pregleda, ali Kim, koju je očito kostim mlade dame uvrijedio, nije baš dobila odgovore kakvima se nadala.

- Marketing -

Zapravo, većina se okrenula protiv nje… Snimak je u kratkom roku prikupio više od četiri miliona pregleda, ali Kim, koju je očito kostim mlade dame uvrijedio, nije baš dobila odgovore kakvima se nadala. Zapravo, većina se okrenula protiv nje..

– A je li primjereno ovako nekog snimati s leđa?

– Djecu nije briga. Briga je samo tebe. Vjerovatno te strah da ti suprug ne gleda?

– Žena je u bazenu u kupaćem kostimu. Ništa tu nema sporno

– Djeca to ne primjećuju. Došli su uživati…

– Pa vani je užasno vruće, a ona se došla rashladiti. Nije u toplesu. Šta sve nekima smeta…

Bilo je i onih koji se slažu s Kim.

– Ovo nije za javnost. Mene bi bilo sram…

– Da drži do sebe, ne bi se ovako pripremila za bazen…

Pogledajte snimak pa sami prosudite…

@kstram83

Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo

♬ gford._ gets no maidens – $avøry-$adisticpai • Follow Me

- Marketing -