Žena zgrožena scenama iz šoping centra: Doslovno su skakale jedna preko druge, snimila sam šta su napravile

Prije dva dana se u Splitu ostvarila prava noćna mora; dan je prošao uz padavine, zbog čega se nije moglo guštati na otvorenom, a poklopilo se i da je nedjelja, što znači da je većina trgovina zatvorila svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utočište i spas Splićani su mogli pronaći u samo jednom otvorenom trgovačkom centru na istoku Splita. Čitatelji su javljali Slobodnoj Dalmaciji kako je City Center One u potpunosti okupiran i da je teško iti pronaći parking mjesto, zbog čega se u trgovinama naguravalo na sve strane.

  • Gužve su bile užasne, a cure su doslovno skakale jedna preko druge. Pogledajte šta su fine gospođe i gospođice ostavile iza sebe – kaže jedna čitateljica prilažući fotografije iz kabina za presvlačenje, na kojima se vidi nered na ženskom odjelu jedne poznate trgovine.
  • Grudnjaci po podu, višalice pobacane, robu ne vraćaju na misto, a smrad je bio očajan. Ovo nisam vidila u životu. Ko god kaže da su žene urednije, taj nije vidio kako se ponašaju dok ih niko ne vidi. Jadne radnice moraju raditi triput više posla jer neki ljudi nemaju osnove kulture i pristojnosti – zaključuje ogorčeno.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE