― Marketing ―

Žena podijelila iskustvo i upozorila o nuspojavama uklanjanja filera: Oteklo joj lice, pa završila u bolnici

- Marketing -

Unatoč uobičajenoj pretpostavci da uklanjanje filera predstavlja manji rizik od stavljanja filera prvi put, jedna je žena upozorila na postupak uklanjanja jer ju je užasnula alergijska reakcija.

U pokušaju da se odluče za prirodniji izgled, mnogi poništavaju prethodne kozmetičke tretmane poput filera za usne i obraze dok se trendovi mijenjaju u korist jednostavnije estetike.

Kako bi preokrenuli postojeći posao kupci se vraćaju u kozmetičke sobe kako bi koristili otapalo, koje razgrađuje postojeću kozmetiku, prenosi Večernji list.

- Marketing -

Unatoč uobičajenoj pretpostavci da uklanjanje filera predstavlja manji rizik od stavljanja filera prvi put, jedna je žena upozorila na postupak uklanjanja jer ju je užasnula alergijska reakcija.

Usprkos rezultatima testova koji su se vratili kao normalni prije njenog termina, Karli Gardner je hospitalizirana jer su joj se usne naglo povećale.

Dijeleći svoje iskustvo na popularnoj aplikaciji TikTok, objasnila je da se odlučila na zahvat jer nije bila zadovoljna načinom na koji su njene usne izgledale nakon filera.

Prije prikazivanja fotografija kožne reakcije, video je otkrio Karli kako leži na bolničkom krevetu dok je bila privezana za monitore radi testiranja.

@karligardnerxx baiting my self out here, i did have a patch test and was fine but i was still allergic #lipdissolving #lipfiller #fillergonewrong ♬ Oh No – Kreepa

“Ovo je vaš znak da ne otapate filere u usnama”, napisala je u videu u kojem je Karli bila u suzama i naizgled uznemirena jer su joj usne nastavile oticati.

Nakon što joj je oteklina prešla s usana na lice, mlada je žena odjurila u bolnicu radi hitne pomoći.

Dok su neki korisnici bili zbunjeni zašto bi Karli napravila filer da ga samo otopi, ona se pobrinula da raščisti situaciju s gledateljima.

“Nisam ih planirala otopiti, ali nije mi se sviđao oblik”, rekla je.

U međuvremenu su drugi bili suosjećajniji jer se činilo da je proces nevjerovatno bolan.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...