Željko Joksimović poslije četiri godine objavio novu pjesmu

Nakon više od četiri godine, najveća regionalna pop zvijezda Željko Joksimović objavio je novi singl pod nazivom “1000 žena”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova ljubavna pop pjesma stiže kao novogodišnje zagrijavanje pred novi album, čiji je izlazak Joksimović najavio za proljeće naredne godine.

Kao što smo i navikli, izlazak nove pjesme prati spot vrhunske produkcije, čiju režiju potpisuje najpriznatiji jugoslovenski filmski reditelj Lordan Zafranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesmu “1000 žena“ komponovao je i aranžirao je Željko Joksimović, dok tekst potpisuje Dragan Brajović Braja. Kao jedan od pratećih ženskih vokala učestvovala je i Suzana Branković, koju je publika najviše upoznala kao solistkinju koja izvodila numere Silvane Armenulić u najgledanijem domaćem filmu “Toma”.

Kako je Joksimović ranije najavio, na novom albumu nekoliko tekstova potpisuje Dragan Brajović Braja, dok je na par numera Željko sarađivao sa Aleksandrom Kovač, Tončijem i Vjekoslavom Huljić, ali i sa poznatim tekstopiscom Aleksandrom Milutinović, te sa Milošem Roganovićem.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE