Otkrijte Kakanjsku zimsku čaroliju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U duhu solidarnosti i brige za zajednicu, načelnik je odlučio da ove godine neće biti javnog dočeka Nove godine, ali je obećao bogat program “Kakanjske zimske čarolije”, pružajući mnoštvo aktivnosti.
Ova inicijativa, usmjerena kao podršci narodu Palestine i brizi za lokalnu mladost, donosi tri dana puna radosti, smijeha i kreativnih izražavanja.

U četvrtak, 28. decembra, Dom kulture postaje epicentar radosti za mlađe uzraste. U vremenu od 11:00 do 12:00 sati, školarci su pozvani na radionicu izrade novogodišnjih ukrasa, dok će Deda Mraz biti tu za druženje, fotografiranje i razgovor uz topli čaj i slasne kolačiće. U večernjim satima, od 19:00 do 20:30, očekuje nas veličanstvena mađioničarska predstava Kenana Imamovića, uz priliku za slikanje sa simpatičnim zečićima i golubovima te modeliranje balona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak, 29. decembar, donosi novo uzbuđenje. U podne, mališani vrtićke dobi ili prvačići mogu učestvovati u radionici izrade novogodišnjih čestitki te se ponovno družiti s Deda Mrazom uz ukusne poslastice. Večer će biti rezervirana za spektakl jer dolazi Kike Budalike, nezaboravna zabava za djecu, koja će se održati od 18:30 do 19:30 sati u Domu kulture.

Posljednji dan, subota 30. decembar, pružit će aktivnosti za sve generacije. U 11:00 sati, foaje Doma kulture će biti lokacija za kreativnu radionicu sa starijim osobama, uz mogućnost fotografiranja, opuštajući topli čaj i ukusne kolačiće. U večernjem terminu, od 17:00 do 18:30 sati, najmlađi će uživati u Tropiko zabavi s maskotama, novogodišnjoj predstavi “Nevolje u radionici igračaka”, plesnoj disco zabavi s Rudolfom te izložbi čestitki i podjeli paketića.

“Kakanjska zimska čarolija” pruža mnoštvo prilika za zajedništvo, smijeh i stvaranje uspomena u posljednjim danima 2023. godine.

(K.P. / Kakanj-X)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE