― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Zavela muškarca, pa ga opljačkala: Žena ukrala iz stana robu u vrijednosti vrtoglavih 600.000 dolara

- Marketing -

Policija Majamija objavila je video snimak izazovno obučene ženske osobe koja ima oko 30 godina u liftu za koju tvrde da je drogirala muškarca u njegovom stanu, a potom mu ukrala nakit u vrijednosti od vrtoglavih 600.000 dolara.

Službenici traže pomoć građana u potrazi za kradljivicom, koja je između ostalog iz stana muškarca kog je upoznala dan ranije ukrala dva “Rolexa”.

Nakon što je upoznala muškarca u kafiću 8. maja, on ju je pozvao u svoj stan u ranim jutarnjim satima, oko 5.30. Čim su stigli u stan, ona mu je sipala drogu u piće, tvrdi policija. Muškarac se onesvjestio ubrzo nakon što je popio piće.

- Marketing -

Da je pokraden, shvatio je tek oko podneva kada se probudio. Sef iz kog je nestao sav nakit, bio je otvoren. Nestala je i žena s kojom je dočekao zoru.

Među skupim predmetima koje je odnela kradljivica su dva sata “Rolex”. Ukrala je i zlatni lanac, zlatne narukvice, sunčane naočare i dijamantski prsten od ružičastog zlata, saopštila je policija.

Policija pokušava da uđe u trag kradljivici na osnovu snimaka sa nadzorne kamere u liftu zgrade u kojoj živi pokradeni muškarac. Na snimcima iz lifta vidi se trenutak kada je s muškarcem iz kafića tek dolazila u njegov stan, pa ponovno dok je izlazila iz stana.

Dok je užurbano izlazila, držala je šoljicu u ruci.

– Možda ćete pomisliti kako ona upravo izlazi sa šoljom. Ne. Ona ima u ruci šolju jer je na njoj njen DNK. I njegov DNK, ali i droga koju je stavila unutra – rekao je policajac Majkl Vega, portparol policije Majamija, prenosi New York Times.

- Marketing -