Zavela muškarca, pa ga opljačkala: Žena ukrala iz stana robu u vrijednosti vrtoglavih 600.000 dolara

Policija Majamija objavila je video snimak izazovno obučene ženske osobe koja ima oko 30 godina u liftu za koju tvrde da je drogirala muškarca u njegovom stanu, a potom mu ukrala nakit u vrijednosti od vrtoglavih 600.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenici traže pomoć građana u potrazi za kradljivicom, koja je između ostalog iz stana muškarca kog je upoznala dan ranije ukrala dva “Rolexa”.

Nakon što je upoznala muškarca u kafiću 8. maja, on ju je pozvao u svoj stan u ranim jutarnjim satima, oko 5.30. Čim su stigli u stan, ona mu je sipala drogu u piće, tvrdi policija. Muškarac se onesvjestio ubrzo nakon što je popio piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je pokraden, shvatio je tek oko podneva kada se probudio. Sef iz kog je nestao sav nakit, bio je otvoren. Nestala je i žena s kojom je dočekao zoru.

Među skupim predmetima koje je odnela kradljivica su dva sata “Rolex”. Ukrala je i zlatni lanac, zlatne narukvice, sunčane naočare i dijamantski prsten od ružičastog zlata, saopštila je policija.

Policija pokušava da uđe u trag kradljivici na osnovu snimaka sa nadzorne kamere u liftu zgrade u kojoj živi pokradeni muškarac. Na snimcima iz lifta vidi se trenutak kada je s muškarcem iz kafića tek dolazila u njegov stan, pa ponovno dok je izlazila iz stana.

Dok je užurbano izlazila, držala je šoljicu u ruci.

– Možda ćete pomisliti kako ona upravo izlazi sa šoljom. Ne. Ona ima u ruci šolju jer je na njoj njen DNK. I njegov DNK, ali i droga koju je stavila unutra – rekao je policajac Majkl Vega, portparol policije Majamija, prenosi New York Times.

NAJNOVIJE