Vjeverica sakrila preko 500 oraha ispod haube automobila

Jedna posebno zaposlena vjeverica u SAD-u je uspjela sakriti 558 oraha ispod haube Subaru Forestera dok se pripremala za zimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svake godine mnogo vlasnika pronađu orahe u svojim vozilima. Prošle godine Bill Fischer je pronašao svoj Chevrolet Avalanche napunjen s toliko oraha da se njima moglo napuniti sedam kanti.

U ovom slučaju, Kathleen LaForce, članica stranice Wild Green Memes for Ecological Fiends na Facebooku, vratila se s jednotjednog odmora i otkrila da je njezin Forester postao skladište jedne vjeverice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Kathleen nije htjela ulaziti u detalje o tome koliko joj je vremena trebalo da raščisti nered koji je vjeverica za sobom ostavila, izjavila je da je zaposleni glodavac uspio zadržati većinu oraha.

Vjeverica je nježno deložirana iz automobila i mogla je zadržati većinu svojih oraha – napisala je Kathleen u svojoj objavi na Facebooku.

  • Još uvijek se osjećam užasno jer sam poništila sav njegov naporan rad.

Objava je brzo postala viralna na Facebooku, privukavši više od 21.000 reakcija, preko 1.100 komentara i više od 8.400 dijeljenja.

Dobro je što je LaForce nakon godišnjeg odmora odlučila otvoriti haubu svog Subarua jer da nije i pokušala upaliti crossover, svi ti orasi su mogli izazvati popriličnu štetu na motoru.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE