Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Užas u BiH: Nina danima sipala šefici otrov u kafu, sada je osumnjičena za pokušaj ubistva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banjalučanka Nina Ninković (57) osumnjičena je za pokušaj ubistva S. T. iz Banjaluke kojoj je u kafu sipala materiju opasnu po život i zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

“Nezavisne novine” saznaju da je osumnjičena radila u Republičkom pedagoškom zavodu RS sa oštećenom koja još je bila nadređena na poslu i sumnjiči se da joj je danima sipala otrovne supstance u kafu.

 

Novinari ovog medija su više puta pokušali da pozovu Predraga Damjanovića, direktora Zavoda, povodom ovog događaja ali nije odgovarao na pozive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Kako navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, postupajući tužilac nakon ispitivanja osumnjičene  stavio je  prijedlog za određivanje mjere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci.

 

“Osumnjičena je od 8. decembra 2022. do 21. decembra 2022. godine, sipala u kafu oštećenoj T.S., materiju opasnu po život i zdravlje u namjeri da oštećenu liši života. Pomenuta materija je izuzeta i biće predmet vještačenja u toku istrage”, navode iz Tužilaštva.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora  zbog  bojazni da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla uticati na svjedoke i ponoviti ili dovršiti pokušano krivično djelo.

 

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u  Banjaluci.

- Marketing -