― Marketing ―

Uskoro realizacija najveće investicije u Visokom: Posao za 200 ljudi

- Marketing -

Jedna od najvećih investicija u Visokom u posljednjih nekoliko decenija – objekat nazvan Vema, otvara se 18. novembra u 13 sati.

Ovo je za BiznisInfo.ba potvrđeno iz kompanije Suša Commerce, koja je investitor projekta.

Kako nam je rekao Zerin Zeherović iz Suša Commerca, u hotelu i restoranu zaposleno je oko 80 radnika koji su primljeni nakon konkursa i trenutno je u toku obuka.

- Marketing -

“Ukupno će, sa tržnim centrom odnosno radnjama i zakupcima, biti zaposleno oko 200 ljudi”, kazao nam je Zeherović.

Preduzeće Suša Commerce d.o.o Visoko osnovano je 1999. godine. Glavna djelatnost preduzeća je trgovina na malo naftom i naftnim derivatima. Pored toga, već punih deset godina posluju i u ugostiteljstvu.

Samo poslovanje u ugostiteljstvu pokazalo se uspješnim te su odlučili izgraditi objekat koji će nuditi gostima sve što im je potrebno za odmor u Visokom.

Pored shopping centra u Vemi se nalazi i moderno uređen hotel sa restoranom koji pruža svu udobnost i komfor svojim gostima u kojem se neće služiti alkohol.

Prema ranijim najavama, mini šoping centar u Vemi trebao bi sadržavati brojne svjetske brendove, hotel sa 140 ležaja i 65 modernih soba, prateći sadržaji poput bazena, spa centra, teretana…

Tu je i ekskluzivni restoran, moderni kafići sa još modernijim sadržajima, tako da ovime Visoko dobija ono što zaslužuje – jedan moderan objekat, moderan hotel, ali i trg koji će se nalaziti ispred samog objekta.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Slučaj u Kaknju: Kome smeta naziv ulice po heroju i Zlatnom ljiljanu?

Poštenje, hrabrost i herojstvo bile su odlike Eneza Neimarlije iz mjesta Čaluci u Kaknju, jednog od najvećih heroja Odbrambeno-oslobodilačkog rata. Svojom osobnošću osvojio je...