Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Uplašeni vozač pogrebnog vozila došao sa tijelom žene u Hitnu: Doktore, pomozite, pokojnica se oglašava?!

Pogrebna povorka u Argentini završila je u bolnici nakon što su vozači pogrebnog vozila pomislili da čuju zvukove koji dopiru iz kovčega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sahrana neimenovane Argentinke (65), koja je prije nekoliko umrla u Buenos Ajresu, nakratko je odgođena nakon što su članovi porodice, koji su je ispraćali na posljednji put, pomislili da su čuli lupanje i prigušene jauke koji su dopirali iz kovčega. Povorka je odmah preusmjerena u obližnju bolnicu kako bi ljekari provjerili da li je žena još živa.

Video snimak prikazuje nekoliko doktora i porodicu preminule žene kako se po kiši okupljaju oko zadnjeg dijela mrtvačkog vozila da bi provjerili unutrašnjost kovčega.

Nakon što su čuli lupanje i prigušene krike koji su dopirali iz kovčega, rođaci su se preusmjerili u bolnicu da pregledaju tijelo, ali je tamošnji ljekar potvrdio da je žena mrtva najmanje 24 sata.

Pogrebno poduzeće je objavilo saopštenje za medije u kojem se navodi da je vozač čuo “glasne zvukove” koji su dopirali iz kovčega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da su ljudi u pogrebnim kolima ili pogriješili u onome što su čuli ili da je tijelo ispuštalo zvukove izazvane nagomilavanjem gasova ili ukrućenjem mišića koji kontrolišu glasne žice.

Video pogledajte u nastavku…