Udala se za krpenu lutku, a na vjenčanju 250 zvanica

Meirivone Rocha Morales donijela je jako bizarnu odluku u životu kada je odlučila da se uda za krpenu lutku koju je sašila njena majka. Ova djevojka koja je inače iz Brazila, objavila je svima da čim je ugledala lutku osjetila je “leptiriće u stomaku”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njena majka je napravila krpenu lutku po imenu Marselo, jer je Meirivone bila vrlo nesretna zato što su sve njene drugarice imale nekog, a ona je bila sama i nije imala sa kim da se zabavlja, a čim je Marselo bio završen, znala je da je “on pravi”.

Uslijedila je burna romansa, pa je “par” odlučio da se vjenča, a njihovo jedinstvenom vjenčanju je prisustvovalo oko 250 zvanica. Za svoj porodičan život s Marselom, 37-godišnjakinja kaže da je “divan”, premda priznaje da joj je suprug prilično “lijen”. – Kao mlađa često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u sjeveroistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marselo i sve je najednom imalo smisla. Zato sam odlučila da se udam za njega i bilo je prelijepo, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći – ispričala je.

Prisjećajući se dana njihovog vjenčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, kaže:

  • Bio je to predivan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvijek željela u svom životu. Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i vjeran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.

Međutim, za sretni par nije sve ‘med i mlijeko’, budući da Meirivone jedina u vezi radi i plaća račune.

  • Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lijen. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje – objasnila je. Nakon svadbe, mladenci su nedjelju dana medenog mjeseca proveli u kućici na plaži u Rio de Janeiru a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom djetetu. Naime, u maju je Meirivone u pratnji medicinske sestre i doktora na svijet donijela i bebu koja jako liči na tatu.
  • Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvijek govorim istinu i zaista sam sretna sa svojim mužem – zaključila je.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE