― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Totalno bizarna priča: Sud presudio da vožnja pod utjecajem alkohola ne mora uvijek biti protuzakonita

- Marketing -

“Svjedočenje je pokazalo da je Houstona iznenadila supruga zatekavši ga in flagranti u zagrljaju druge žene i zato je morao pobjeći od dviju gnjevnih žena.”

U Sjedinjenim Državama vožnja pod utjecajem alkohola nije nužno protuzakonita, presudio je sud u Kaliforniji na suđenju muškarcu koji se bijegom pokušao spasiti od dviju gnjevnih žena.

Thomas Patrick Houston (60), objasnio je poroti da je uskočio u svoj auto kako bi pobjegao od vlastite supruge koja je ga je zatekla u zagrljaju ljubavnice koja se jednako razuljutila kada je shvatila da je i ona prevarena.

- Marketing -

Istina je da je šezdesetgodišnjak bio pod utjecajem alkohola, no bijeg mu je bio jedini izlaz da zaštiti svoj fizički integritet, objasnio je na suđenju, a spašavati svoju kožu zakonom je dopušteno.

Porota u gradu Ukiah, u vinorodnoj regiji Kalifornije, nakon vijećanja odlučila je da Houston nije kriv zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

“Svjedočenje je pokazalo da je Houstona iznenadila supruga zatekavši ga in flagranti u zagrljaju druge žene i zato je morao pobjeći od dviju gnjevnih žena”, obrazložilo je tužiteljstvo na Facebooku.

- Marketing -