Totalno bizarna priča: Sud presudio da vožnja pod utjecajem alkohola ne mora uvijek biti protuzakonita

“Svjedočenje je pokazalo da je Houstona iznenadila supruga zatekavši ga in flagranti u zagrljaju druge žene i zato je morao pobjeći od dviju gnjevnih žena.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sjedinjenim Državama vožnja pod utjecajem alkohola nije nužno protuzakonita, presudio je sud u Kaliforniji na suđenju muškarcu koji se bijegom pokušao spasiti od dviju gnjevnih žena.

Thomas Patrick Houston (60), objasnio je poroti da je uskočio u svoj auto kako bi pobjegao od vlastite supruge koja je ga je zatekla u zagrljaju ljubavnice koja se jednako razuljutila kada je shvatila da je i ona prevarena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je da je šezdesetgodišnjak bio pod utjecajem alkohola, no bijeg mu je bio jedini izlaz da zaštiti svoj fizički integritet, objasnio je na suđenju, a spašavati svoju kožu zakonom je dopušteno.

Porota u gradu Ukiah, u vinorodnoj regiji Kalifornije, nakon vijećanja odlučila je da Houston nije kriv zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

“Svjedočenje je pokazalo da je Houstona iznenadila supruga zatekavši ga in flagranti u zagrljaju druge žene i zato je morao pobjeći od dviju gnjevnih žena”, obrazložilo je tužiteljstvo na Facebooku.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE