Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

TikToker pokazao kako je izgledalo kada su roditelji s Balkana išli u školu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na TikTok profilu pod nazivom Balkandad, iza kojeg se krije komičar Miloš Nedeljkov, objavljen je snimak u kojoj je prikazano “kako su roditelji s Balkana išli u školu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Miloš se snimio kako ruksakom ide u “školu” kroz neprohodnu šumu, livade, penje se uz strmo brdo i tek nakon četiri sata stiže na odredište.

“Kako balkanski roditelji kažu da su išli u školu”, napisao je uz objavu koja je prikupila 19 hiljada lajkova te je pozvao svoje pratitelje da ispričaju priče svojih roditelja, a oni su u komentarima napisali mnogo “lovačkih” priča svojih roditelja.

@loshmi95 How Balkan parents went to school ⛰ #balkandad #balkan #balkans #foryou #fyp #fy #balkanparents #balkantiktok ♬ original sound – balkandad

“Kad god moj tata priča svoju priču, to je uvijek zimi i svaki put snijeg postaje sve dublji, a on ima sve manje odjeće na sebi. Zadnji put nam je rekao da je snijeg bio do struka i da je imao na sebi samo farmerke, majicu, zimsku jaknu i drvene klompe. Također, bilo je -20 stepeni i 12 kilometara u jednom smjeru preko Mount Everesta“, napisao je jedan pratitelj priču svog oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebaš napraviti snježnu verziju ovoga. Onda bi to bila priča koju smo svi slušali”, “I prije nego što su krenuli na ovaj pakleni put, prvo su morali stoku da namire”, “Tvoje činjenice su nepobitne”, “Nema snijega i planina? To je onda bilo lako”, pisali su mu drugi pratitelji u komentarima, a čini se kako je svima poznata priča koju je Miloš prikazao u svom skeču.

- Marketing -