Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Sveža jutra i umjerene temperature: Objavljujemo vremensku prognozu za naredne dane u BiH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bosni i Hercegovini će danas biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 14°C.

Sutra u Bosni i sjeveru Hercegovine bi se zadržalo pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Na planinama će padati i slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C, na jugu zemlje do 16°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa slabom kišom. U Hercegovini poslije podne slabiji lokalni pljuskovi. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 14°C, na jugu zemlje do 16°C.

U petak u Bosni i Hercegovini prognozira se sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama će biti magle. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16°C.

- Marketing -