Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Scena sa slavlja zbog pijanog gosta postala hit na društvenim mrežama

Nevjerovatan snimak sa veselja organizovanog u klanici u Srbiji od juče se širi Tviterom i kada vide kako je prošao jedan od prisutnih nakon što je zaspao za stolom, ljudi se krste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, vesela atmosfera uz društvo, muziku i koju čašicu alkohola viška, toliko je opustila jednog od muškaraca koji se vide na snimku, da su ostali došli na ideju da ga “isprate” sa slavlja i to na neobičan način.

Dok je jedan akter sa snimka pridržavao kolegu privezanog za kuku kojom se transportuje meso, drugi ga je podizao, pa su ga zajednički dopremili do izlaza, odnosno hladnjače, kako pretpostavljaju korisnici.

Čitava akcija je, naravno, zabilježena kamerom i brzo je prikupila veliki broj komentara tviteraša. Za jedne je ovo duhovita ideja koja bi mogla da se sretne samo na Balkanu, dok drugi oštro kritikuju način na koji su se muškarci ponijeli prema nesretnom čovjeku, prenosi Blic.

“Srbija, 21. vijek”, “To su “seljačine”, “Pa nešto im se zamjerio”, “Dekompresija kičme, najnovija tehnologija”, “Pa šta ti treba veći mučitelj osim njegove družine. Budale!!”, “Ma dobro je Milenko. Sad ćemo da ga pošaljemo kući”, “Apsolutno elegantno”, “Nebeski narod”, glasili su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa