Savjeti za muškarce: Kako se nositi s ljutom ženom?

Nijedan muškarac ne želi vidjeti ljutitu stranu svoje žene. Ljutnja je štetna za vezu ukoliko se s njom ne nosi ispravno. Stoga, imate li ljutu ženu kod kuće, oboružajte se strpljenjem i svakako naučite kako se ispravno ponašati u takvoj situaciji.

Žene se mogu naljutiti iz mnoštva razloga, a momci najčešće nemaju pojma zašto se ljute. Kao prvo, imajte na umu da neće zauvijek biti ljuta i možda ćete se već drugi dan smijati tome, ovisno o čemu se radi.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Važno je obratiti pažnju što bi to moglo vašu ženu izbaciti iz takta ili što ju to svaki put naljuti. Budite pažljivi i pokažite da vam je stalo. Muškarac koji ne razumije kako se nositi s ljutnjom svoje žene mogao bi je izgubiti, prenosi marriage.com.

Niti jedna normalna žena neće se ljutiti bez veze. I one se radije smiju i uživaju u društvu partnera.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Kad već dođe do toga da se zbog nečega naljutila, suzdržite se od savjeta ili forsiranja razgovora ukoliko nije raspoložena. Bolje je porazgovarati kad se smire strasti.

Ipak, mnogi muškarci rade upravo tu pogrešku. Svim silama pokušavaju saznati razlog ljutnje dok žena još „kipi“ i govoriti joj da se smiri, a time samo pogoršavaju situaciju.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Nisu sve žene jednake kad su ljute

Sve ovisi kakvog su temperamenta. Jedne utihnu i nemaju potrebu razgovarati s partnerom, radije šute kako ne bi rekle nešto pogrešno ili jednostavno nemaju volje razgovarati dok se ne smire. Druge pak urlaju i ne prestaju pričati.

Ima i onih koje, kad su ljute, obavljaju svoje svakodnevne poslove kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, njihovo ponašanje, pokreti i raspoloženje otkrivaju da su jako ljute.

Stoga je važno da muškarac promatra svoju ženu i zna kako se ponaša kada je ljuta – to pomaže u donošenju prave odluke kako se ponašati.

Ponekad su ljute zbog nekoga ili nečeg drugog, a ne zbog partnera, no on joj je najbliži pa najviše ispašta. Zato, budite strpljivi kad vidite da je partnerka ljuta i razgovarajte o tome s njom kad se smiri, i svakako ne forsirajte razgovor dok se „ne ohladi“.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Konačno dobre vijesti: Gotovo je s rastom cijena polovnih vozila, pad je osjetan

Više od dvije godine trgovici polovnim automobilima trljali su...

U BiH nije dobila priliku: Bišćanka je među deset najljepših na svijetu

Zamislite da surfate internetom i onda slučajno ugledate svoju...