Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

 Radijska voditeljica u emisiji uživo razotkrila preljubnika na molbu djevojke

Jedan je muškarac s Novog Zelanda u radijskoj emisiji koja je emitovana uživo slučajno otkrio da ima ljubavnicu. Na snimku koji je objavljen prije godinu dana, a koji je opet postao viralan, čuje se kako je muškarac upao u zamku voditeljice i njegove djevojke, koja je prije emisija nazvala voditelje i zamolila ih za uslugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka je sumnjala na to da je dečko vara s kolegicom s posla, a voditeljica Sharyn je nazvala njenog dečka i predstavila se kao Virginia, prijateljica njegove ljubavnice. Od njega je tražila da pomogne u organizaciji rođendanske zabave iznenađenja za njegovu ljubavnicu, prenosi index.hr.

“Da, moglo bi se reći da smo zajedno”

“Organizujemo zabavu iznenađenja i htjela sam te zamoliti za pomoć, da pozoveš neke njene prijatelje s posla. Vi radite skupa, zar ne?” pitala je voditeljica.

“Ah, da, mogao bih pozvati nekoliko ljudi s kojima je dobra. Dobra ideja”, odgovorio je muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica ga je potom zamolila da ljubavnicu prije toga povede na date, primjerice na večeru, s čime se on složio. “Jer vi ste sad službeno zajedno, kao par? Tako da neće biti čudno ako odete na date”, pitala ga je Sharyn.

“Da, moglo bi se reći da smo zajedno”, bio je njegov odgovor.

Voditeljica je potom otkrila da zna da on ima djevojku koju vara: “Kad je budeš pitao za date, hoćeš li to upisati u svoj kalendar i hoćeš li to staviti u kalendar svoje djevojke? Pretpostavljam da i tvoja djevojka voli biti u toku s tvojim drugim vezama.” Muškarac je potom promrmljao da su nazvali krivi broj te je završio razgovor.

Njegova je djevojka zahvalila radijskoj ekipi na pomoći: “Kad prebolim sve ovo, možda za godinu dana, mogli biste mi pomoći da nađem nekog drugog.”