Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Prizori egzorcizma uznemirili susjedstvo: ‘Opsjednutoj’ niko nije htio prići, ulicom odjekivali jezivi urlici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klečala je i zapomagala. Nakratko se dizala pa opet padala na koljena. Vrištala je, urlikala i pravila grimase, a povremeno se i baš jezivo smijala okupljenim osobama koje su ispred nje molile i naređivale nečistim silama da je oslobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, tako su vam izgledali prizori egzorcizma koje su neki dan prenijele pojedine televizijske stanice, među njima i NBC, ali nažalost niko do ovog trenutka nije obavijestio javnost ko je ta nesretna žena iz koje su četiri osobe tjerale tobožnje demone nasred jedne od peruanskih ulica.

Nije otkriveno niti je li gospodin u plavoj košulji stigao na religijski obred u ulozi svećenika, ali savršeno je jasno da je scena isprepadala brojne u susjedstvu, pa tako i osobu koja je dohvatila mobitel i snimala.

“Protjerujem te”, vikao je taj muškarac prema ženi smještenoj iza rešetaka dvorišnih vrata i očito siguran u to da mu se najbolje ne približavati.

Podsjetimo, egzorcizam definiramo kao obred istjerivanja zloduha iz opsjednute osobe, a prava je rijetkost vidjeti ga na gradskim ulicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, ako do njega i dolazi, iskusni egzorcisti vrše ga u kontroliranim uvjetima i zapravo mu uopće ne pristupaju bez prethodnog mišljenja medicinskih stručnjaka, u prvome redu psihijatara.

- Marketing -