Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Konačno susnježica i snijeg

Danas će biti prije podne u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima sa susnježicom ili snijegom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nizinama može padati i kiša. U ostalim područjima smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C.

U četvrtak očekuje se prolazno naoblačenje koje bi prije podne na području Krajine, dijelu centralne i sjeverne Bosne uslovilo kišu u nizinama i snijeg u višim područjima. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 10°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak prije podne po kotlinama u Bosni magla. U drugom dijelu dana prolazno naoblačenje sa zapada u cijeloj zemlji. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 11°C.

U subotu prije podne po kotlinama u Bosni magla. U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuje naoblačenje u cijeloj zemlji. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10°C, na jugu do 12°C.