Poznat termin nastavka vanredne sjednice Planinarskog društva “Bobovac”

Planinari, članovi uglednog Planinarskog društva “Bobovac” koji su platili članarinu za 2023. godinu, obavještavaju se da će se nastavak vanredne sjednice održati u ponedjeljak, 13. maja 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skup će se održati u prostorijama civilne zaštite, u zgradi TO, kod gornje rudničke direkcije, s početkom u 18:00 sati.

Ova važna sjednica ima za cilj izbor novih članova rukovodstva društva te raspravu o ključnim pitanjima i planovima za budućnost. Pozivaju se svi članovi PD “Bobovac” da se odazovu u što većem broju kako bi svojim prisustvom podržali rad društva i doprinijeli izboru najboljih kandidata za rukovodeće pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će se na skupu čuti različita mišljenja i prijedlozi te da će se donijeti odluke koje će dalje unaprijediti rad i aktivnosti Planinarskog društva “Bobovac”. Važno je da svaki član ima priliku iznijeti svoje ideje i sugestije kako bi se zajedno krojila budućnost društva.

  • Stoga, pozivamo sve članove da se odazovu na ovu važnu sjednicu, jer je njihovo aktivno učešće ključno za daljnji razvoj i uspjeh Planinarskog društva “Bobovac”. Vidimo se u ponedjeljak, 13. maja 2024. godine, u 18:00 sati u prostorijama civilne zaštite  – saopćeno je iz PD Bobovac.

(Kakanj-X)

NAJNOVIJE