Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Pokazala vozaču grudi usred utrke, a on izletio sa staze:‘Zaboravio sam skrenuti…’

Ovo definitivno nisam očekivao. Vidio sam je i zaboravio sam skrenuti. Da je došla malo kasnije mogli smo se smijati zajedno, rekao je Viktor Osmanov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Prava ruska zima. Metar snijega, temperatura ispod nule, no kao da je to ikada stvaralo probleme Rusima. U ovoj snježnoj idili Rusi su organizovali reli utrku, a svu pažnju ukrala je jedna navijačica.

Bila je zima pa se dotična morala i zagrijati poznatim narodnim pićem. I kada je vrela krv proradila njezinim venama, odlučila je dekocentrisati jednog vozača.

Viktor Osmanov bio je glavi favorit za pobjedu. Išlo mu je sjajno, imao je najbolje vrijeme, no dok je prilazio jednoj krivini, pojavila se uz stazu dotična djevojka koja mu je pokazala grudi. I siroti Viktor je reagovao kao i što bi svaki normalni muškarac. Odvukla mu je pogled s ceste, pogledao je u nju, no sekundu kasnije je izletio sa staze!

Video pogledajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Na kraju je sa svojom Ladom osvojio treće mjesto.

 – Ovo definitivno nisam očekivao. Vidio sam je i zaboravio sam skrenuti. Da je došla malo kasnije mogli smo se smijati zajedno – rekao je Osmanov.

Nije ovo prvi put. Znalo je biti i ‘uljeza’ muškog spola.

 – Navijači često rade takve trikove. Viđao sam gole muškarce i žene na stazama. Djevojka je sve popratila sa smijehom, oduševila je navijače koji su gledali utrku, ali Osmanovu baš i nije bilo do smijeha. Ostao je bez pobjede, a i mogao je nastradati. No, barem zna da ubuduće mora poraditi na koncetraciji.