― Marketing ―

Ovo nije lapsus, ovo je projekat! Oštre reakcije Zlatana Begića i Mahira Mešalića na Schmidtovo razdvajanje građana BiH i RS

- Marketing -

Zastupnici DF-a Zlatan Begić i Mahir Mešlić oštro su reagovali nakon što je visoki predstavnik prilikom posjete Banja Luci, gdje se susreo s biskupom Komaricom, jasno razdvojio enitet Rs od države Bosne i Hercegovine.

“OHR u svom saopštenju nakon posjete Christian Schmidt-a biskupu Komarici u Banjoj Luci, stavilo u istu ravan RS i Bosnu i Hercegovinu! Ima li još neko poniženje da nam priredite?! Pa svi stanovnici u RS-u su i građani BiH, međutim svi građani BiH nisu i stanovnici RS-a. Nadam se da u OHR-u znaju da RS i BiH nisu dvije ravnopravne države”, poručio je Mešalić.

“Christian Schmidt je Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini kao jedinstvenoj zemlji nema on šta raditi “podjednako za sve građane RS i BiH” kako to piše u OHR saopštenju”, dodao je Mešalić.

- Marketing -

Državni zastupnik Zlatan Begić smatra da Schmidtova agenda nije tajna.

“Njegova agenda nije tajna, samo je pitanje ko na to pristaje, a ko sa gnušanjem odbija. Ovo nije lapsus, ovo je projekat. Je li svanulo”, napisao je Begić na svome Facebook profilu.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...