Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

‘Ovo je dokaz prave ljubavi’: Snimka dede (102) koji donosi cvijeće supruzi u bolnicu rastopila društvene mreže

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo svi priželjkuju partnera koji će paziti na njih i voljeti ih do kraja života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srcedrapajuća snimka objavljena na Twitteru prikazuje 102-godišnjeg muškarca kako posjećuje svoju ženu i poklanja joj cvijeće.

Na snimci muž ulazi u ženinu bolničku sobu, hoda polako uz pomoć druge osobe. U ruci drži buket bijelog cvijeća. Prilazi svojoj ženi i nježno je poljubi u obraz, a zatim joj predaje cvijeće.

“102-godišnji suprug nosi cvijeće ljubavi svog života koja je u bolnici”, stoji u naslovu videa. Otkako je objava podijeljena na Twitteru u četvrtak, prikupila je više od 14.000 pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Dokaz prave ljubavi’

“Ljubav pobjeđuje unatoč svemu”, “Bog ih blagoslovio”, “Ovaj video me rasplakao. Ovo je dokaz prave ljubavi i ovakve stvari me uvijek oraspolože”, komentirali su ljudi ispod objave.

U drugoj sličnoj priči, muž susreće svoju ženu nakon njezine borbe protiv bolesti u bolnici. U videu od 42 sekunde, objavljenom na Redditu, žena se može vidjeti kako ulazi u kuću i drži muža za rame. Neko kaže: “Sretan Božić.”

Pokušava ga poljubiti u obraz, ali on se suzdržava jer ne prepoznaje odmah tko stoji iza njega. Ipak, ona ga poljubi u obraz. Zatim se muž okrenuo kako bi konačno pogledao osobu iza sebe. Iznenadio se kada je ugledao svoju ženu i tada je uhvati za ruku.

Odmah je počeo nekontrolirano plakati, a ona ga je pokušavala utješiti. Kroz cijeli video, Diddyjeva pjesma “Coming Home” svira u pozadini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prokletstvo, ovo je prekrasno. Svako zaslužuje takvu ljubav svog partnera”, “Mislim da je ovo ono što svi želimo”, bili su neki od komentara.

- Marketing -