Osvojio milion dolara na lutriji nakon što mu je drugi igrač uzeo mjesto u redu za listić

Kažu da je strpljivost vrlina, a dokaz tome je i priča o sretniku koji je osvojio milion dolara na lotu nakon što mu je jedan nestrpljivi tip uzeo mjesto u redu za listić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephen Munoz Espinoza iz Floride ispričao je kako je odlučio okušati sreću na automatu za lutriju nakon dugog i stresnog dana na poslu, piše New York Post.

Strpljivost se isplatila Budući da je imao tako težak dan, odlučio je da se neće sukobiti sa strancem koji je upao ispred njega u redu za automat te je krenuo kupiti listić na šalteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je to kraj dugog radnog dana i bio sam umoran”, objasnio je sretni dobitnik koji je osvojio milion dolara u igri na sreću čiji jackpot iznosi 25 miliona dolara.

Iako nije osvojio jackpot, Munoz kaže kako je sretan zbog dobitka te se odlučio za jednokratnu, paušalnu isplatu od 820.000 dolara.

Dobitak koji mijenja život Nakon što je ostvario dobitak koji mu je promijenio život, Munoz je izjavio da planira iskoristiti novac za kupnju nove porodične kuće. No, nisu svi dobitnici sretni zbog osvojenog novca.

Jedna od njih je Jane Park, najmlađa britanska dobitnica lutrije koja je izjavila da je požalila što je dobila milion funti na Euromillionsu te da to ne bi poželjela nikome.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE