Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Ostavio ženu i djecu zbog fatalne Ukrajinke, ali došlo je do ružnog twista: Prestravilo me kad je uzela nož… Mi smo završili

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tony Garnett (30) tvrdi da je izbacio Sofiju Karkadym (22) nakon što ju je optužio da ne podnosi alkohol i da je nožem oštetila zid u njihovoj iznajmljenoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također ju je optužio da se miješa u njegov odnos s njegove dvije kćeri, rekavši da će ih uvijek staviti na prvo mjesto.

 

Tony se zaljubio u Sofiju samo nekoliko dana nakon što je ona počela živjeti s njim i njegovom dugogodišnjom partnericom Lornom Garnett (28), koja je majka njegovo dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

On i njegova, sad već bivša djevojka, dospjeli su na naslovnice u svibnju nakon što je on napustio Lornu i iselio se iz porodične kuće s novom ljubavnicom kako bi mogli započeti novi zajednički život.

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Također mi je bilo iskreno žao nje. Napustila je svoj dom i svoju zemlju koja je bila u ratu i nikoga ovdje nije poznavala. Da, osjećao sam i mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji njezina strana s kojom se jednostavno više ne mogu nositi. Postaje ljutita i agresivna. U subotu navečer je uzela nož i nekoliko puta ubola zid. Stvarno me to prestrašilo i nisam imao izbora nego pozvati policiju. To me nimalo ne veseli, ali bio sam zabrinut za svoju sigurnost” objasnio je.

 

Svađa se dogodila kada su ukrajinske izbjeglice, Sofiia Rastorhuieva i njezin dečko Illia Tronevych, boravili s parom. Preselili su se k Tonyju i Sofiji nakon što je vidio njihov očajnički apel na Facebooku, tražeći smještaj.

 

Tony je dodao: ” Pogriješio sam upustivši se u vezu sa Sofijom. Kao što sam već rekao, moja veza s Lornom je već bila gotova i bio sam stvarno nesretan, ali ovo nije bila prava stvar za mene. Pokušao sam joj pomoći, stvarno jesam.”

 

“Nisam je napustio i čak sam slao poruke njezinoj majci da mi pomogne uz pomoć Google prevoditelja. Možda pati od PTSP-a, ali ona je iz Kijeva gdje nije bilo puno rata. Nadam se da će pronaći sigurno mjesto za život i da je na sretnijem mjestu, ali ona nije za mene”, rekao je Tony, koji je bio izložen maltretiranju na internetu zbog svoje veze sa Sofijom. Rekao je da će uskoro tražiti novi dom i da će se razići od ostalih ukrajinskih izbjeglica.

Rekao je da mu je Sofiia poslala niz poruka od prekida, u kojima mu je pisala da ga voli i molila ga za pomirenje. Tony joj je rekao da ne želi povratak na staro, rekavši da joj je već davao priliku za prilikom.

 

Optužio ju je da mu je uništila 30. rođendan. Tvrdio je da joj je rekao kako će se obratiti lokalnom vijeću i Ministarstvu unutarnjih poslova kako bi je pokušao ponovno smjestiti.

 

Tony i Lorna su prvi put primili Sofiju nakon što su se prijavili u Vladin projekt za izbjeglice jer su htjeli pomoći ljudima koji bježe iz ratom razorene Ukrajine, ali Tony je postao nestrpljiv jer je proces dugo trajao pa se pridružio Facebook grupama u kojima su Ukrajinci tražili sponzore.

 

 

Stupio je u kontakt sa Sofijom preko jedne od grupa i ona je stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo 4. maja i otišla živjeti u Bradford s njim, Lornom i njihovim kćerima od tri i šest godina. Tony je rekao kako su samo kliknuli i da se odmah jako dobro snašao, dijelom i zato što je znao govoriti slovački koji je sličan ukrajinskom. Njih dvoje su počeli čavrljati na jeziku koji Lorna nije razumjela, ostajali su budni gledajući televiziju nakon što bi ona otišla u krevet i redovito su išli zajedno u teretanu.

 

Oboje su rekli da, iako su se sjajno slagali u to vrijeme, nije bilo ništa više od toga.

 

No na kraju su pronašli izgovore kako bi se dodirivali i stvari su postale napete u kući. Tony je rekao da se znao vratiti kući na Sofijin ručak, a ona bi mu rekla kako je Lorna sretna što ga ima.

 

Lorna je bila ljuta zbog situacije da je na kraju zamolila Sofiju da napusti njihov obiteljski dom samo deset dana nakon što je stigla, no šokirala se kad joj je Tony rekao: “Ako ona ide, idem i ja.”

 

Novi se par na kraju preselio k Tonyjevim roditeljima prije nego što su pronašli vlastiti stan i započeli proces podnošenja zahtjeva za trajnu vizu za Sofiju. Tony je tada rekao: “Tako mi je žao zbog onoga kroz što Lorna prolazi, ovo nije bila njezina krivnja i ona nije ništa loše učinila.”

 

 

Sofija je dodala: “Čim sam ga vidjela, svidio mi se. Sve se brzo odvilo, ali ovo je naša ljubavna priča. Znam da će ljudi misliti loše o meni, ali događa se. Vidjela sam koliko je Tony nesretan.”

Par je kasnije pričao o svojim željama da će se vjenčati i imati vlastitu djecu, nakon što se Tonyju poništi vazektomija. Rekao je za MailOnline: “Želim zaprositi ovu lijepu damu”.

 

Tony je otkrio da je pretrpio zlostavljanja na društvenim mrežama zbog svoje odluke da napusti obiteljski dom. Čak je govorio o svojim nadama da će započeti muzičku karijeru nakon što je snimio rap pjesmu o njihovim iskustvima.

Tony je također inzistirao na tome da je njegova veza s Lornom već bila pri kraju prije nego što je upoznao Sofiju. Jedna od Lorninih prijateljica još je u svibnju ispričala kako je sada samohrana majka shrvana.

- Marketing -