OBRATITE PAŽNJU: WhatsApp bi uskoro mogao dobiti pet vrlo korisnih funkcija

Premda svakim danom gledamo kako u WhatsApp dolaze nove značajke, izgleda da Meta ne planira stati. Zahvaljujući informacijama s WABetaInfoa, saznali smo koje bismo značajke mogli dobiti uskoro. Svaku od njih, naravno, uzmite sa zrnom soli – Meta često mijenja planove, što znači da neke od ovih opcija možda neće doći u službenu verziju WhatsAppa.

Vidite ko je napustio grupu

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Uz novu značajku dostupnu moderatorima skupina moći će se provjeriti ko je napustio njihovu skupinu. Informacija o izlasku, naravno, neće biti vidljiva ostalim sudionicima grupe, piše Sun.

Pohranite razgovore prije nego što ih izbrišete

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Mogućnost brisanja razgovora promijenila je WhatsApp, no kompanija sad ide korak daklje te isprobava opciju zadržavanja dijela poruka. Podsjetimo, sad možete birati želite li da poruka nestane nakon 24 sata, 7 dana ili 90 dana, no potencijalna nadogradnja dodat će i opciju za zadržavanje nekih poruka, uz naravno – odobrenje ostalih sugovornika.

Avatari za video razgovore

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Ako ne želite pokazati lice u video razgovorima, Meta ima soluciju. Nakon jedne od sljedećih nadogradnji korisnici će moći raditi vlastite avatare po uzoru na Memojije na iPhoneu.

Reakcije na statuse u obliku emojija

WhatsApp je nedavno dodao reakcijske emojije za poruke, no beta ide dalje i istu metodu primjenjuje i na statuse. Reakcije će raditi na isti način kao kod Instagram Storiesa, što nije čudno s obzirom da imaju istog vlasnika.

Skriven način rada

Još jedna zgodna značajka za one koji žele tračak privatnosti dolazi u obliku “skrivenog načina rada” ili “stealth modea” koji u principu daje mogućnost korištenja aplikacije uz skriven status online prisutnosti.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Nova studija opovrgava postojanje mikroorganizama kod nerođenih beba

Međunarodni tim naučnika otkrio je nedostatke u studijama koje...

Nastavlja li se rast kamatnih stopa na kredite

Kamatne stope na stambene kredite u Bosni i Hercegovini...

Proizvodi ‘Laste’ od iduće sedmice i na policama trgovačkih centara u Sloveniji

Nakon manje od godinu dana otkako je ponovo otvorena,...

Trinaestgodišnji Kemal treba našu pomoć

Udruženje Mali ljudi velikog srca pokrenulo je Apel za...