Oblačno sa prolaznom kišom, temperature i do 32 stepena

Danas u Bosni i Hercegovini promjenljivo oblačno vrijeme sa prolaznom slabom kišom ili lokalnim pljuskom praćenim grmljavinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. U poslijepodnevnim satima vjetar će oslabiti.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 32°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jači pljuskovi se očekuju u Bosni uz lokalnu pojavu grada.

Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab većinom južnog i jugozapadnog smjera.

U sjevernim područjima vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 16°C, na jugu zemlje do 20°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 29°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera.

U sjevernim područjima vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 16°C, na jugu zemlje do 20°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE