Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Novinaru tokom javljanja uživo prišla nepoznata žena i poljubila ga: Pogledajte njegovu reakciju

Neki su korisnici Twittera u komentarima pisali kako bi bila drugačija priča da je muškarac prišao ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Paul Gonzo, novinar australske TV kuće Network Ten, postao je viralni hit nakon što je podijelio video na Twitteru na kojem se vidi kako je uvježbavao javljanje uživo ispred katedrale svete Teodore u Kišinjevu, gdje je trebao pričati o novom paketu američke vojne pomoći Ukrajini.

U jednom trenutku nepoznata djevojka je došla do njega i poljubila ga u obraz. “Jako si sladak”, rekla mu je i odmah otišla, a on se toliko zbunio da joj je zahvalio tek kad je već bila daleko. Zatim neko vrijeme nije mogao doći k sebi od smijeha, a u pozadini se čuju i snimatelji kako se smiju.

Dok je mnogima bio simpatičan ovaj potez djevojke, neki su korisnici Twittera u komentarima pisali kako bi bila drugačija priča da je muškarac prišao ženi.

“Da je neki muškarac tako prišao novinarki, bio bi u zatvoru i svuda po vijestima”, napisala je jedna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da je obrnuta situacija, ovo bi se nazvalo seksualnim uznemiravanjem”, “Užas, ovo je neprimjereno”, “Pokušavam zamisliti što bi se dogodilo da su obrnute uloge u priči”, “Nikome ne bi bilo smiješno da je neki muškarac tako poljubio ženu”, samo su neki od komentara ispod objave.