Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Nove medalje za Nur: Isra Zuban zlatna na taekwondo turniru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu taekwondo klub Nur iz Kaknja imao je izvanredan nastup na Otvorenom Kupu Federacije Bosne i Hercegovine, kao i na Otvorenom Kupu Šampiona. Ovaj prestižni turnir okupio je preko 500 takmičara iz 40 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taekwondo klub Nur Kakanj ponosno je predstavljalo pet izuzetnih takmičara, a njihov trud rezultirao je osvajanjem četiri vrijedne medalje. Najsjajniji trenutak doživjela je Isra Zuban, koja je zasluženo osvojila zlatnu medalju.

Osim toga, tri srebrene medalje pripale su Džejni Pušćul, Fatihu Hrustiću i Nedžmini Piljug. Njihovi izvanredni pojedinačni rezultati svjedoče o visokom nivou priprema i predanosti koju taekwondo klub Nur ulaže u svoje članove.

Posebno treba istaknuti briljantan nastup mlađih kadetkinja koje su zajedno osvojile ekipno drugo mjesto i s ponosom podigle pehar.

Treneri Evelin Piljug i Sedina Delibašić bili su srce i duša ekipe, vođe koji su inspirirali svoje učenike da daju najbolje od sebe na turniru. Njihova stručnost i posvećenost bili su ključni faktori u postizanju ovih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Kakanj-X.com)

- Marketing -