― Marketing ―

Nove informacije: Osuđeni pedofil iz Kaknja koji je pobjegao iz banjalučkog suda lociran u Hrvatskoj

- Marketing -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) u saradnji sa hrvatskim kolegama lociralo je u Hrvatskoj I. M. iz Kaknja, koji je pobjegao iz Osnovnog suda u Banjoj Luci 7. novembra, nakon što mu je izrečena četvorogodišnja kazna zatvora za teško zlostavljanje djevojčice.

Iz resornog ministarstva su istakli da su o lociranju obaviještene nadležne institucije u bh. entitetu RS, koje će dalje preduzimati mjere u skladu sa međunarodnim sporazumima, jer je riječ o licu koje je hrvatski državljanin.

Iz MUP-a RS su podsjetili da su aktivno radili na lociranju I. M. od samog njegovog bjekstva.

- Marketing -

Podsjetimo, riječ je o Ivici Miškoviću.

Nakon izricanja presude za krivično djelo obljuba on je pobjegao u utorak 7. novembra, u 14.30 sati iz zgrade Osnovnog suda Banja Luka.

On je sproveden u sobu za zadržavanje i dok je čekao otpravak rješenja o presudi nasilno je otvorio prozor i pobjegao.

Osnovni sud u Banjoj Luci raspisao je i potjernicu za njim.

Iz banjalučkog Osnovnog suda, navodeći incijale optuženog, saopćeno je ranije da je javno objavljena presuda optuženom I. M. za četiri krivična djela obljuba sa djetetom mlađim od 15 godina i za svako pojedinačno utvrđena kazna zatvora po 14 mjeseci, te je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od četiri godine.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...