― Marketing ―

Neno Murić i “Šeherston” objavili “Kafansku priču”, pjesma o dvojici prijatelja koji bi uradili sve jedan za drugog

- Marketing -

O kafanama su snimljene brojne pjesme. O njima govore hitovi Tome Zdravkovića, Harisa Džinovića, Halida Bešlića…

“Kafanska priča” naziv je zajedničke pjesme koju su snimili sarajevski bend “Šeherston” i Neno Murić, a za koju je danas objavljen spot.

  • Pjesma je veoma pitka i na prvo slušanje dopadljiva. Svi smo se bar jednom našli u sličnoj životnoj situaciji i siguran sam da će ova pjesma pronaći put do srca naše publike – rekao je Neno Murić.

“Šeherston” već godinama oduševljava publiku bogatim repertoarom sevdalinki, romskih, starogradskih i drugih lijepih kompozicija.

- Marketing -

Autor “Kafanske priče” je iskusni sarajevski kompozitor i član benda “Šeherston” Samir Zavlan, koji je komponovao neke od najvećih hitova narodne muzike.

  • “Kafanska priča” na neobičan način govori o dvojici prijatelja, spremnih da učine sve jedan za drugog. Hayat produkcija stoji iza ovog projekta, a režiju i scenario spota potpisuje Anis Mujanović. Prijatelji projekta su IDA šped, Napravio BiH, restoran Đulbašča i Nuić.

U spotu su se kao glumci odlično snašli vokali Dado Zimić (Šeherston) i Neno Murić. Hvala i našim stalnim članovima benda Vanji Radoji i Mustafi Sokoloviću Koti- kaže Samir Zavlan.

Pjesma i spot „Kafanska priča“ se nalaze na linku:

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...