Muškarac i dvije žene dobili “‘zajedničko” dijete: “Želimo svi podjednako biti uključeni u odgoj djeteta”

Lo (30) i Mike Taylor (31) upoznali su se na fakultetu gdje su i započeli svoju vezu, a vjenčali su se prije četiri godine. Iako su bili avanturistički nastrojeni u svojoj vezi i uvijek su pričali kako bi htjeli imati seks u troje, nikada nisu mislili da će htjeti imati nešto više s trećom osobom, sve dok nisu upoznali Jess Woodstock, prenosi Daily Mail. – Prije nego što smo upoznali Jess, naša veza bila je sasvim uobičajena. Držali smo se jedno drugog, ali uvijek smo pričali kako želimo seks u troje. Ja sam prišla Jessinim prijateljicama na koncertu i ispitivala ih u vezi nje. Rekle su mi kako Jess praktikuje poliamoriju. Sjećam se da smo Mike i ja morali tražiti šta to znači – kaže Lo.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Prvo su htjeli samo seks, ali nakon upoznavanja shvatili su da s Jess žele i nešto više. Stoga su svoju vezu u troje započeli 2018. godine i od tada su zajedno. Iako su njihove porodice i prijatelji isprva bili šokirani njihovom vezom, sada su ih svi prihvatili. No i dalje ih prate negativni komentari nepoznatih ljudi koji ne razumiju njihov odnos. – Dosta njih nikad nije čulo za vezu u troje i ne razumiju kako to funkcioniše jer oni sami ne bi to mogli. Njima je to samo fizička veza, ali mi imamo duboku i iskrenu ljubav. Uvijek kažemo da je naša veza 3+0, a ne 2+1 jer svi želimo istu stvar. Ja gledam kako dvije osobe koje volim, vole jedna drugu i to je teško objasniti drugima – kaže Mike.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

No sada se njihova porodica promijenila iz tročlane u četveročlanu jer su dobili prinovu. Nakon razgovora o budućnosti, odlučili su da su spremni za dijete te je Lo prirodno začela. Dok je Lo nosila dijete, Jess je željela biti uključena što je više moguće te, ali je i pokušavala sinhronizovati svoje hormone s Lo kako bi mogla proizvoditi mlijeko i dojiti dijete. Za sada nije uspjela dojiti, ali bebu hrani mlijekom koje Lo izdoji. – Jess će uvijek biti uključena u odgoj djeteta. Želim da ona

– Jess će uvijek biti uključena u odgoj djeteta. Želim da ona bude dio njega jer će izgledati kao Mike i ja, ali želimo i njen DNA u njemu. Mnoge majke nemaju priliku opustiti se i odmoriti, dok njihova djevojka doji dijete i brine o njemu. Upoznali smo i druge ‘trojke’ koji imaju djecu i djeca koju imaju su jednostavno odlična. Ovo dijete će imati više prilika nego što mislite. Nas troje jednostavno ne možemo dočekati da postanemo roditelji – otkrila je ranije Lo.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Grom udario u cestu u Grudama, kao da je pala bomba

Grmljavinsko nevrijeme jutros je pogodilo Grude. Grom je udario u...

Ekstraprofit za naše pumpadžije, pada barel nafte

Dok je vrijednost naftnih derivata na svjetskom tržištu na...

Koliko je glasova potrebno za ulazak u Predsjedništvo BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Ako je suditi po ranijim opštim...

Istraživanje: Članstvo BiH u EU podržava 77,4 posto građana

Direkcija za europske integracije (DEI) provela je u augustu...