― Marketing ―

Mladoženja  izazvao bijes javnosti: Kumovi ga do oltara donijeli u mrtvačkom sanduku

- Marketing -

Na dan svog vjenčanja brojni parovi se trude uraditi nešto drugačije, po čemu će njihov dan ostati posebnom sjećanju.

Iako se to uglavnom temelji na nekom romantičnom gestu, jedan mladoženja uradio je to na sasvim suprotan način – s elementima pogrebne ceremonije.

- Marketing -

Mladoženja, za kojeg se vjeruje da je iz SAD-a, odlučio je na svoj veliki dan, došetati do oltara na sasvim drugačiji način, a to je podrazumijevalo da ga tamo, ni manje ni više, nego donesu u mrtvačkom sanduku.

Bizarni snimak vjenčane ceremonije s elementima pogreba, osvanuo je na TikToku, a prikazuje kako nekolicina ljudi, među kojima su i djeveruše te kumovi budućeg bračnog para, iznose crni sanduku iz vozila, a potom ga odnose pred oltar gdje su ga i položili.

Sahrana? Ne, tako je moj prijatelj odlučio prošetati do oltara – natpis je na snimku.

Kraj videozapisa prikazuje kako mladoženja, u bijelom sakou i s crnom kravatom, otvara poklopac i izlazi iz sanduka, dok je uporedo sve snimao fotograf.

Mladenka i njena reakcija nisu prikazani, kao ni završetak ove bizarne ceremonije.

 

Snimak je za kratko vrijeme pregledalo preko 8 miliona ljudi, a iako je mladoženja vjerovatno želio ispasti domišljat i duhovit, dobio je samo negativne reakcije.

 

Korisnici su pisali kako je čin mladoženje odraz nepoštovanja i drskosti prema njegovoj partnerici.

 

Razveli bismo se i prije nego bi izgovorili da – napisala je jedna korisnica, dok su se i brojni drugi složili kako bi nakon ovakog nastupa “otkazali vjenčanje”.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu OVDJE.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace – Dorothy

- Marketing -

BONUS VIDEO