Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Mladi influenser na stravičan način izgubio život! Ronioci izvukli njegovo tijelo iz podvodne pećine!

Tiktok zvijezda, Edgar Garaj, poginuo je nakon što je pao sa litice dok je pokušavao da snimi video za pomenutu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronioci su morali da izvuku tijelo Edgara Garaja iz Indijane u SAD iz podvodne pećine, rekao je njegov brat. Ovaj 27-godišnjak je posljednji put viđen živ oko 17.30 u nedelju 29. januara blizu ivice litice pored svjetionika u Kabo Rohou, Portoriko.

Ronilačka jedinica Biroa za hitne slučajeve Portorika pomogla je da pronađe tijelo čovjeka.

  • Izražavamo najiskrenije saučešće porodici i najmilijima Edgara Garaja i molimo se da pronađu snagu u ovom najtežem trenutku – rekao je kapetan Hoze E. Dijaz, komandant Sektora obalske straže San Huana.

Žena koja se zatekla na licu mjesta rekla je da je videla Garaja kako se spotakao prema ivici litice. U pomoć je podignut i helikopter obalske straže. Brat žrtve Karlos, rekao je lokalnoj stanici VTHR da je Tiktoker bio sa svojim rođakom, koji ga je više puta upozoravao da se ne približava ivici.

Podsjetimo, 13-godišnji dječak nedavno je umro nakon što je učestvovao u “blackout izazovu” na TikTok -u, dok je 17-godišnjak koji je to uradio sa njim i dalje hospitalizovan u teškom stanju. Dječaci su doživjeli zastoj srca nakon što su učestvovali u izazovu dok su snimali sebe.