Mlada majka (22) podijelila priču o otvorenom braku pa naišla na brojne kritike

Popularno

Povezano

Rae Nemetsky, 22-godišnja majka odlučila je podijeliti priču o otvorenom braku na društvenim mrežama, ali nije baš naišla na odobravanje pratitelja.

Otkrila je da su ona i suprug u sretnom braku, ali bez obzira na ljubav i sreću ona spava s drugim muškarcima – i njemu to uopće ne smeta. Kaže kako je sve zapravo bila njegova ideja.

- Marketing -

Godinu dana nagovarao ju je da pronađe još seksualnih partnera, a iako joj je u početku sama pomisao na to bila neugodna, pristala je kako bi zadovoljila njegove fantazije.

  • Pokušala sam jer sam znala da će ga to usrećiti, a ako je on sretan – i ja sam. Sama biram muškarce s kojima spavam i ne smatram to aferom jer imam njegovo dopuštenje. On ne spava s drugim ženama.”

Rae kaže da druge osobe ne utječu na njihov odnos i da je suprug i dalje najbolji seksualni partner kojeg je imala.

  • Suprug ne poznaje te muškarce, uglavnom ih pronađem na Tinderu”, kaže ova mlada mama i dodaje da gotovo cijela porodica zna za njihov otvoreni brak i niko ih ne osuđuje.

Mnogi pratitelji su je osudili u komentarima, pa je Rae ugasila profil na TikToku – iako je imala 57.000 pratitelja, piše The Sun.

- Marketing -

Najnovije