Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Martina Jozinović iz Kaknja ponovo oduševila u muzičkom takmičenju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komšinica Amara Gileta, talentovana i prezgodna Martina Jozinović (23) iz Beča raspametila je sve u muzičkom takmičenju i od stručne osmorke dobila komentar da je „zvezda rođena“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martina se u „Zvezdama Granda“ predstavila pjesmom „Ako je vrijedilo išta“ koja je na prvu kupila žiri, te joj je cijeli studio, zajedno sa žirijem apaudirao, a najveće iznenađenje bio je Saša Popović koji je po prvi put ustao nekoj kandidatkinji.

Martinin protivnik u duelu bio je Amel Škrijelj (23) iz Prilepa, kandidat Viki Miljković, koji se predstavio pjesmama „Zeleni dol“ i „Maskara“, dok je njena druga numera bila „Đavo“ od Ane Nikolić, a krajni rezultat 6:4 u njenu korist.

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje.

 • Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:
 • Mi smo iz okoline Zepča, a živimo u Kaknju.
 • Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.
 • To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

Viki je istakla da je nezadovoljna što je njen kandidat dobio samo četiri glasa, ali se slaže da je Martina bila dominantnija. Ipak je dodala da je trebalo da bude 6:6, sa čim se Saša nije složio, te je upitao ko joj od njih dvoje više liči na zvezdu „Granda“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 • Martina više liči na zvezdu, slažem se sa vama, atraktivnija je. Amel je muško, ne mogu da mu obučem kratku haljinu – odgovorila je Viki, a Marija joj kroz smijeh odbrusila:
 • Možeš, kako Đole nosi suknje?!
 • Martina je bolji pevač, ona je izdominirala večeras u odnosu na Amela, briljirala je- izjavila je Ana Bekuta, a Viki je upitala po kom parametru ocjenjuje.
 • Po svom!– odbrusila joj je.

Aleksandar Milić Mili nije mogao da sakrije oduševljenje talentom simpatične Martine.

 • Ti si rođena za ovaj šou, bukvalno si oduvala i pjevanjem i izgledom. Mene zanima samo šta treniraš kad imaš tako izvajane tricepse? – pitao je Mili, a takmičarka odgovorila da studira nutricionizam i da u skladu sa tim pokušava da ostane u formi.
 • Vidi se, svaka čast“. A što se tiče Amela, meni to nije bilo ni blizu nje. Ja da sam dao oba glasa, tačno bih se ubio, ni blizu Martine koja je bila bolja – rekao je Mili, ali se Viki pobunila zbog njegove izjave.
 • Violeta, ne ocjenjujemo tebe nego tvog kandidata – poručila joj je Bekuta.

Snežana Đurišić dijelila je Violetino mišljenje da je nepravedno da Amel ima samo četiri glasa, ali je istakla da je Martina bila bolja, piše Grand.online.

 • Kako si prvu pjesmu otpjevala možeš do finala. Za tebe nema zime – poručila je Snežana takmičarki, a ni Đorđe David nije mogao da sakrije oduševljenje.
 • Jako mi je drago što se pomenuo Kakanj i Amar Gile, odatle je i Adi Begić. Tvoja druga pjesma nije bila dobra, ne trebaju ti lagane pjesme jer raskoš koji ti imaš treba da daješ iz kruga u krug. Zvezda je rođena – prokomentarisao je roker, a Dragan Stojković Bosanac dodao za Martinu:
 • Na žalost bila si odlična, a zašto nažalost, zato što nisi moja kandidatkinja. Bila si fenomenalna, talentovana si, bravo dušo moja i bravo tvojoj Mariji. Biće to još bolje. Molim samo Sašu Popovića da ne aplaudira zbog drugog kandidata, ti moraš biti miran, ali ne vrijedi kad si i ti muzičar pa te pogodi pjesma.
 • Poslije ovakve interpretacije prve pjesme, pa ja bih bio idiot da nisam ustao- odgovorio mu je Popović.
- Marketing -