― Marketing ―

Kakvo nas vrijeme očekuje danas

- Marketing -

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Ponegdje u Bosni, povremeno je moguć slab snijeg ili susnježica. U Hercegovini nešto manje oblačnosti, a poslije podne uz nešto više oblaka može pasti i malo kiše.

Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 2, na jugu do 6, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu do 12 stepeni.

- Marketing -

Sutra  u Bosni umjeren do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -5 do 0, na jugu do 4, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 13 stepeni.

U petak u većem dijelu zemlje pretežno sunčano vrijeme. Nešto više oblaka se očekuje na istoku i sjeveroistoku Bosne, gdje mjestimično može pasti i malo kiše, a u planinskim dijelovima i malo snijega.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

U subotu oblačno vrijeme sa slabom kišom, a u planinskim područjima i sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka od -1 do 5, na jugu do 7, a najviša dnevna od 5 do 10, na jugu do 13 stepeni.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...