― Marketing ―

Lana Pudar postavila tri nova državna rekorda

Plivačice i plivači Kluba vodenih spotova „Orka“ proteklog vikenda sudjelovali su na Ljetnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u plivanju za 2023. godinu, koje se...

Poznati autolakirer iz Visokog radniku poklonio vozilo: Da te sluša ‘dvica’ i da nema hrđe

- Marketing -

Asim Vranac znani Tica, majstor koji se u Visokom bavi restauracijom automobila. Čitav svoj život je podredio automobilima i važi za jednog od najboljih autolimara i lakirera na području centralne Bosne.

Ovu priču donosi vam Asim Vranac zvani Tica koji je u sklopu svojih mogućnosti obradovao svog radnika Asmira Traku zvanog Asko i poklonio mu automobil.

- Marketing -

2019-te godine prvi put je poklonio i nagradio svog radnika automobilom, sada četiri godine kasnije uradio je isto. Prvog puta bio je Mitsubishi a sada je VW piše Crna-Hronika.

“Kažu da je obećanje kao i dug a ja sam svom Emiru obećao da ću mu pokloniti automobil što sam i uradio.

Dobar je, radi, doprinese, brine se o porodici, jednostavno porodičan čovjek. Abd opet ćemo, možda ako budu bolja vremena, još da bolje da ti majstor pokloni. Jer sviđa mi se ovaj momak, što je radiša i što je od riječi. Bude nekad nesuglasica ali opet mi pređemo preko toga.

Što nekad on a nekad i ja. Život je stvar dogovora i uzajamnog poštovanja. Svi se mi borimo da usrećimo jedno drugo, onoliko koliko možemo i koliko smo u mogućnosti.

Emire da se navozaš Golf-a bez kvarova i hrđe i udesa. Od srca ti želi Asim. Sa halalom i da još dugo godina radimo i stvaramo budućnosti u BIH.

Za sve moje prijatelje širom svijeta, veliki pozdrav od autolimarke radnje Tica – Visoko”

 

- Marketing -