Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Kada pomisliš da si vidio sve, TikTok te razuvjeri

Kada misliš da si vidio sve, TikTok te razuvjeri. Jedan muškarac je snimljen kako nakon nabavke nosi desetak vrećica i lubenicu na električnom romobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je, po svemu sudeći, snimljen na parkingu Walmarta, poznatog supermarketa u Americi i Kanadi, a u njemu se vidi muškarac kako istovara svoje namirnice u vrećice iz kolica za kupnju te ih potom kači za sebe.

Čovjek je došao potpuno opremljen za ovaj poduhvat pa tako ima reflektirajuću jaknu, remen i hrpu karabinera pričvršćenih na sebe te nosiljku za bebe za lubenicu.

@jordanflomofficial Man picks up Groceries on Scooter! 🤣 #caughtoncamera #lifehacks #diy #diwhy #limescooters #dad #mom #funny ♬ original sound – Jordan Flom

Pogledajte video OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je prepričati ovaj video, najbolje da ga pogledate: Njegova snalažljivost zapela je za oko paru koji je sjedio u automobilu do njega i snimio cijeli poduhvat.

Nekoliko ljudi ga je pitalo treba li pomoć, uključujući i osobu koja ga je snimala, ali on je rekao da ne treba jer da svake sedmice radi isto.

Video je vrlo brzo postao viralan na TikToku s preko 61 milion pregleda i mnoštvom komentara.

“Ovo je najbolja stvar koju sam ikad vidio! Svaka čast tom snalažljivom mladiću”, “Ovo je genijalno”, “Totalno poštovanje”, “Ovo je definicija uzrečice ‘kad ima volje, ima i načina'”, neki su od komentara, piše Index.hr.