Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Izlazi s 23-godišnjakinjom koja je zarobljena u tijelu djeteta: Govore mi da sam čudak

Shauna je ljudsko biće. Zaslužuje imati veze i odnose s kim god želi. I mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati vezu temeljenu na ličnosti, a ne samo na izgledu, rekao je Dan Muškarac koji se viđa sa Shaunom, koja je ‘zarobljena u tijelu osmogodišnjakinje’, žestoko se obrušio na kritičare nakon što su ga nazvali ‘jezivcem i čudakom’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan Swygart, iz Walesa, susreo se s Rae Lesick, iz SAD-a, i uprkos tome što ga je reality zvijezda showa ‘I am Shauna Rae’ privukla svojom ‘osobnošću’, mnogi su ga optužili zamjerajući mu da ga je privukao njen dječji izgled.

Uzrujan zbog okrutnih optužbi, Dan je na društvenim mrežama objasnio kako je Shauna jedna nevjerovatna žena. Zbog raka na mozgu s kojim se borila kao dijete,  narasla je samo  1.16 metara i ima 23 kilograma.

– Vrlo je važno da je Shauna nevjerovatna 23-godišnja žena s invaliditetom – rekao je na društvenim mrežama. Ona je nevjerovatna, inspirativna 23-godišnja žena koja je ‘slučajno’ malo niska, rekao je Dan.

Shauna, koja se bori da pronađe ljubav, zapela je za oko Danu nakon što je emitirana prva epizoda showa. Rekao je da je bio inspiriran njezinom emocionalnom snagom i nastavio joj je slati cvijeće s čestitkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari između njih su se počele razvijati kada su nastavili slati si poruke na društvenim mrežama što je na kraju rezultiralo njegovim odlaskom u Long Island, u New York.

Par je pristao izaći na brojne spojeve koji su snimljeni kako bi bili prikazani u emisiji koja se fokusira na njen život.

Spreman na ‘mržnju’ zbog odluke da izlazi s njom, Dan je uputio niz kritika onima koji im upućuju ponižavajuće primjedbe i poručio da su ‘dehumanizirajuće’ prema reality zvijezdi.

– Ona je ljudsko biće. Ona zaslužuje imati veze i odnose s kim god želi. I mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu temeljenu na osobnosti, a ne samo na izgledu – podsjetio je sve one koji su zlobni.

Mnogi ne posustaju i nazivaju Dana ‘jezivim’ i ‘čudnim’ tipom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam…, ali još uvijek mislim da je jeziv – kaže jedan.

 – Bilo bi potpuno drugačije da su se upoznali slučajno u stvarnom životu i da ju je zavolio zbog njenog karaktera i da je na neki način zaobišao njen dječji izgled – dodaje drugi.

– Uprkos tome koliko je zgodna mlada žena, ipak izgleda kao dijete – komentarisali su.

Shauna je djelovala uzbuđeno kada je shvatila koliko su ona i Dan ‘slični’ tokom emisije, posebno zbog njegovog interesa za putovanja. Potencijalni ljubavnici posjetili su neke destinacije zajedno sa Shauninom 18-godišnjom polusestrom Rylee.

Nakon što su upoznali Patty i Marka Schrankela, njenu mamu i očuha, kada je par posjetio Shaunin dom, roditelji nisu mogli odoljeti da ne prokomentiraju Dana i njegove namjere.

– Mislim da bi Dan stvarno dobro odgovarao Shauni jer je vrlo pametan i pustolovan – rekao je njezin očuh tom prilikom.

Shauna je pametna, ali ne baš pustolovna, prema njihovim riječima, stoga su pomislili da bi je mogao izvući iz njene zone udobnosti, ali je ipak učiniti sigurnom. Shauna je rekla da je sigurna da će ponovno vidjeti Dana,  piše Daily Star.