― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Incident u Policijskoj stanici Kakanj: Pijani vozač napao policijskog službenika

- Marketing -

U ranim jutarnjim satima u četvrtak, u prostorijama Policijske stanice Kakanj, dogodio se incident kada je vozač pod utjecajem alkohola fizički napao policijskog službenika nakon što je lišen slobode.

Iz MUP-a ZDK su potvrdili da je policijski službenik zadobio lakše tjelesne povrede, dok je napadač, identificiran kao G.M. (1998.) iz Visokog, uhapšen zbog izvršenja napada i upućivanja ozbiljnih prijetnji.

Prema policijskom izvještaju, incident se dogodio oko 2:50 sati, kada je G.M. zaustavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

- Marketing -

Uviđaj je proveden od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužitelja.

Detalji o postupku i mogućim pravnim posljedicama protiv G.M. bit će biti poznati nakon istrage.

Ovaj incident naglašava važnost sigurnosti policijskih službenika koji svakodnevno rade na zaštiti i održavanju javnog reda. Napadi na policijske službenike su neprihvatljivi i svaki takav slučaj će biti temeljito istražen i sankcioniran u skladu s važećim zakonima.

Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsjetnik svima da poštuju zakone i autoritet policijskih službenika kako bi se osigurala sigurnost i red u našoj zajednici.

- Marketing -