― Marketing ―

Ima najveće usne na svijetu, ali to joj nije dovoljno: Sada želi povećati i jagodice

- Marketing -

Andrea je potrošila 9000 eura na svoje usne sa željom da budu najveće na svijetu, no čini se da joj to nije dovoljno pa kreće s povećavanjem jagodica: ‘Svi me osuđuju, ali ja sam zadovoljna’.

Bugarki Andrei Ivanovoj (25) životna želja je bila imati najveće usne na svijetu, a nakon potrošenih 9000 eura na njihovo povećanje, želja joj se ostvarila. Čini se da Andreu to ipak nije zadovoljilo, jer sad želi imati najveće jagodice na svijetu:

 – Uz najveće usne na svijetu, želim imati i najveće jagodice. Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ću se ubrzo podvrgnuti dodatnom ubrizgavanju – rekla je Andrea, piše Mirror, pa dodala:

- Marketing -

– Za proces zacjeljivanja trebam izbjegavati jake pritiske na lice do tri dana. Cilj mi je značajno ih povećati, ali naravno i dalje želim veće usne. Nastavit ću s injekcijama dok ne budem zadovoljna.

Andrea je ukupno primila hijaluron 34 puta, a neki ljekari odbili su je za novo ubrizgavanje. Naime, savjetovali su je da dobro pripazi na usne, jer bi budući zahvati mogli biti fatalni, prenosi 24sata.hr.

 – Usne mi još nisu dovoljno velike, želim još volumena – rekla je Andrea, pa zaključila da ne zna koliko je tačno novca ukupno potrošila, a samo je na filere za jagodice dala 1800 eura.

 – Ljudi me ponekad jako negativno komentarišu, a mnogi ne odobravaju ni moju novu povećanu bradu.

Moj izgled ne odobrava ni moja porodica, no moraju prihvatiti moj izbor. Andreu na Instagramu prati 25.000 ljudi, a svakom ih svojom novom fotografijom šokira.

 – Ne znam je li ovo više ružno, ili je tužno – napisao joj je jedan od pratilaca.

- Marketing -