Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Ima najveće usne na svijetu, ali to joj nije dovoljno: Sada želi povećati i jagodice

Andrea je potrošila 9000 eura na svoje usne sa željom da budu najveće na svijetu, no čini se da joj to nije dovoljno pa kreće s povećavanjem jagodica: ‘Svi me osuđuju, ali ja sam zadovoljna’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarki Andrei Ivanovoj (25) životna želja je bila imati najveće usne na svijetu, a nakon potrošenih 9000 eura na njihovo povećanje, želja joj se ostvarila. Čini se da Andreu to ipak nije zadovoljilo, jer sad želi imati najveće jagodice na svijetu:

 – Uz najveće usne na svijetu, želim imati i najveće jagodice. Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ću se ubrzo podvrgnuti dodatnom ubrizgavanju – rekla je Andrea, piše Mirror, pa dodala:

– Za proces zacjeljivanja trebam izbjegavati jake pritiske na lice do tri dana. Cilj mi je značajno ih povećati, ali naravno i dalje želim veće usne. Nastavit ću s injekcijama dok ne budem zadovoljna.

Andrea je ukupno primila hijaluron 34 puta, a neki ljekari odbili su je za novo ubrizgavanje. Naime, savjetovali su je da dobro pripazi na usne, jer bi budući zahvati mogli biti fatalni, prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 – Usne mi još nisu dovoljno velike, želim još volumena – rekla je Andrea, pa zaključila da ne zna koliko je tačno novca ukupno potrošila, a samo je na filere za jagodice dala 1800 eura.

 – Ljudi me ponekad jako negativno komentarišu, a mnogi ne odobravaju ni moju novu povećanu bradu.

Moj izgled ne odobrava ni moja porodica, no moraju prihvatiti moj izbor. Andreu na Instagramu prati 25.000 ljudi, a svakom ih svojom novom fotografijom šokira.

 – Ne znam je li ovo više ružno, ili je tužno – napisao joj je jedan od pratilaca.