Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Hit na društvenim mrežama: Vozačica pokušala napuniti Teslu benzinom, nije odustajala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, kad su električni auti postali dio svakodnevice, a Tesla jedna od najpoznatijih svjetskih marki prilično je nevjerovatno ono što je pokušala napraviti jedna vozačica na benzinskoj pumpi u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je toliko uporna u pokušajima da u svoj Tesla Model 3 ulije benzin da nije odustajala ni nakon što im je drugi vozač objasnio da se radi o električnom automobilu. Sve je zabilježeno na videu koji je odmah postao hit na društvenim mrežama.

Unaprijed moramo priznati da sve izgleda toliko nevjerovatno da smo gotovo uvjereni da je video namješten, no bilo kako bilo, snimak je urnebesan. Vozač koji je zaustavljen na benzinskoj pumpi ispred Tesle snimio je dvije žene, vozačicu i putnicu koje uporno pokušavaju pronaći otvor za ulijevanje benzina na Teslinom Modelu 3.

Nakon što se automobil zaustavio na benzinskoj pumpi dvije žene izlaze iz automobila te otvaraju poklopac prednjeg prtljažnika u kojem uzaludno traže otvor za dolijevanje benzina. Nakon otprilike minute tokom koje ih prolaznici promatraju u čudu, žene odustaju od prednjeg dijela vozila te otvor pokušavaju pronaći na stražnjem dijelu auta.

U tom trenutku muškarac koji sve to snima odlučuje intervenirati i objasniti ženama da se radi o električnom automobilu koji ne treba benzin već struju. Unatoč tome žene ne odustaju te ponovo pokušavaju pronaći otvor na prednjem dijelu auta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video prestaje u trenutku u kojem se čini da je vozačica konačno odlučila naliti gorivo u otvor za tekućinu za pranje vjetrobrana. Nadamo se ipak da to na kraju nije učinila.

- Marketing -