Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Frizerka otkrila šta ne može da podnese kod klijenata: Nemoj da mi dolazite sa prljavom kosom, neću ni da je pipnem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frizerka Emily Rose na vrhu liste stvari koje ne može da podnese kod klijenata je kada se pojave sa prljavom kosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne postoji ništa bolje nego kad vam profesionalac opere, ošiša i osuši kosu, a kada se nakon tretmana pogledate u ogledalo i osjećate se kao sasvim nova osoba.

Ali, jedna frizerka podijelila je nekoliko stvari koje je najviše nerviraju kod klijenata, čime je naljutila neke korisnike, piše Mirror.

Frizerka Emily Rose, koja na Tik Toku obavljuje snimke pod korisničkim imenom @emilyyyroses, navela je četiri stvari koje bi ljudi trebalo da izbjegavaju kada posjećuju svog frizera.

Prva stvar koju je navela kao nešto što ne može podnijeti kod klijenata je kada dođu s prljavom kosom.

@emilyyyroses #3 reallyyyy gets me🙃 #fyp #hairstylist #hairtok #hairtransformation #icks #hairstyle #hairstyles #hairtutorials #hairtransition #haircareroutine #haircolorist #fypシ #viral #hairroutine #hairstylistsoftiktok #hairstylistlife #hairstylistproblems ♬ original sound – Emily Rose
Tekst se nastavlja ispod oglasa

  • Ne želimo da diramo vašu prljavu kosu, a to također nije dobro ni za vašu boju ako ste došli na farbanje kose. Boja se neće tako dobro primiti na prljavu kosu – objasnila je.

Emily je rekla da ne voli kontakt očima koji neki klijenti rade kada im se pere kosa jer je “jako neprijatno” i da bi bilo bolje da klijenti zatvore oči.

Treću stvar koju je pomenula kao nešto što joj zaista smeta, je kada klijenti kasni na svoj termin, ne izvini se, još i imaju kafu u ruci.

  • Kad već kasnite i uzeli ste kafu, mogli ste onda uzeti kafu i nama – dodala je.

Kao posljednju stvar koju ne voli, navela je kada se klijenti gledaju u ogledalo nakon što ona okrene stolicu prema sebi da ih bolje vidi.

  • Molim vas, nemojte to da radite jer postoji razlog zašto vam okrećemo stolicu da vas pogledamo – rekla je.

Korisnicima se njen video s primjebdama nije svidio, pa su neki odlučili da pišu ono što im se ne sviđa kod njihovih frizera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • I nama svašta smeta kod vas frizera! Kao klijentkinji, smeta mi kada nam napravite frizuru i i onda nam ne kažete da postoji dodatni trošak za to sve dok ne dođemo do blagajne – napisala je jedna korisnica.
  • Da i vama donesemo kafu? Ma dajte! Plaćamo i više nego dovoljno za uslugu i bez toga – dodala je druga.
  • Neću lagati, ovo mi je izazvalo novu nervozu i nelagodu oko odlaska u frizerski salon. Uvijek sam imala osjećaj da me frizerke osuđuju – pisali su u komentarima.

Pogledajte video i OVDJE.

- Marketing -