Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Fondacija Adriatic objavila Konkurs za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima iz Vareša, Kaknja i Breze

Sa velikim zadovoljstvom, Fondacija Adriatic i ove godine objavljuje Konkurs za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima za akademsku godinu 2023/2024 iz gradova Vareš, Kaknja i Breza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj konkurs je dio šire inicijative Fondacije da podrži ambiciozne, talentovane i motivisane mlade ljude koji imaju za cilj da unaprijede svoje akademske i profesionalne sposobnosti. Cilj programa je omogućiti ovim mladim ljudima da ostvare svoje pune potencijale, doprinoseći tako razvoju cijele zajednice.

U skladu sa svojom misijom, Fondacija Adriatic je posvećena ne samo unapređenju obrazovanja, već i promociji održivog razvoja, zaštite okoliša, unapređenju zdravstvenih usluga, kao i sveukupnom napretku zajednice.

Detaljni kriteriji za prijavu na poziv su objavljeni u Pozivu dostupnom na službenoj web stranici Fondacije https://adriaticfoundation.ba

Potencijalni kandidati se pozivaju da pažljivo pročitaju uslove i pripreme potrebnu dokumentaciju. Rok za prijavu na konkurs je 15 dana od dana njegove objave, stoga pozivamo sve zainteresovane da ne propuste ovu izvanrednu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz ovaj konkurs, Fondacija Adriatic teži da ojača svoju misiju ulaganja u mlade talente, čime doprinosi izgradnji prosperitetnije i pravednije zajednice u Varešu, Kaknju i Brezi. Ovaj program je prilika za mlade da steknu znanja i vještine koje će im pomoći u ostvarivanju njihovih snova i ciljeva.

Za sve dodatne informacije o konkursu, uslovima i procesu prijave, molimo vas da kontaktirate Fondaciju Adriatic putem email-a: info@adriaticfoundation.ba ili da nas posjetite lično na adresi Zvijezda br.37.