Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Doveli su bolesnu macu kod veterinara: On se šokirao kada je vidio ovo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mačke imaju svoj “jezik” i način komunikacije, ali svaki njen vlasnik može nesumnjivo da primijeti kada se njegov ljubimac ne ponaša uobičajeno, odnosno kada je vrijeme da posjeti veterinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je bilo i sa mačkom Džulijet, koja je odbijala hranu i to iz šokantnog razloga.

 

Veterinari u Južnoj Karolini bili su zapanjeni nedavnim slučajem, kada su iz njenog stomaka uklonili više od 30 gumica za kosu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobri Samarićanin je doveo mačku Džulijet sa još dvije druge mačke u Udruženje za životinje Čarlstona nakon što je primijetio da su mačići ostavljeni kada su se njihovi vlasnici preselili iz države.

 

Veterinari koji su ih pregledali po dolasku, mislili su da je Džulijet zdrava, ali nakon nekoliko nedjelja postala je letargična i prestala da jede.

 

Tada je radiograf otkrio neobičnu blokadu u njenom stomaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Li Džejmison, pomoćnik direktora za veterinarsku njegu društva, rekao je da je hirurški tim otkrio “naizgled beskonačan snop kanapa” tokom snimanja.

 

Zapravo, ispostavilo se da je Džulijet progutala 38 gumica za kosu, koje su se nagomilale u stomaku nesrećne mačke.

– Nikada nisam vidio ništa slično – rekao je Džejmison lokalnim medijima.

 

Džulijina crijeva nisu oštećena stranim predmetima, međutim, blokada je dovela do ozbiljnog stanja jetre koje se sada liječi.

– Moramo se pobrinuti da, dok je hranimo, držimo njene elektrolite u ravnoteži – dodao je Džejmison.

 

Ono što su ljekari izvadili iz Džulijinog stomaka, odlučili su da podijele kao podsjetnik da nikada ne dozvolite mačkama da se igraju bez nadzora sa predmetima kao što su trakice i gumice za kosu, prenosi Blic.

- Marketing -