Dan ranije proslavljali godišnjicu braka: Mještani u šoku nakon saznanja da je supruga naručila ubistvo muža

Tragedija kod Majdanpeka, u kojoj je nastradao Dejan P. (33), zapravo je jeziv zločin koji je, kako se sumnja naredila njegova supruga Slađana P. (28), a realizovali njen ljubavnik S.M. (25) i njegov maloljetni rođak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se saznaje, istraga je poslije dva mjeseca pokazala da je najvjerovatnije u pitanju ubistvo tako što je jedan od osumnjičenih progovorio o zločinu!

Ugljenisano tijelo Dejana P. pronađeno je 5. augusta pored puta u izgorjelom automobilu marke “lada niva”, a sve je ukazivalo da to da je u pitanju saobraćajna nesreća. Međutim, operativna saznanja policije otkrila su da je Dejan prvo nasmrt pretučen, a zatim zapaljen u automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porodica u šoku

  • S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. augusta, po prethodnom dogovoru sa Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali. Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbjedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo – navodi se u saopštenju policije.

Prema riječima mještana niko nije ništa posumnjao dok zločin nije otkriven, a sada postoji više verzija o tome kako se saznala istina.

  • Dejan je bio radan i vrijedan, čitava njegova porodica je dobronamjerna. Uvijek popričaju sa svima, vole da se druže. Ima brata koji je isto fin kao i on. Kad se sve desilo niko nije ni posumnjao na to da bi neko mogao njemu namjerno da naudi i svi smo bili jako potreseni što je tako stradao, a ovo nas je dotuklo – kaže jedan mještanin Klokočevca i dodaje:
  • Kad nam je u subotu rečeno šta se desilo, neki kažu da su Slađana i taj momak S.M. bili ljubavnici. To ne mogu da tvrdim, ali tako se priča. Ja samo znam da se Dejan družio sa tim momkom. Koliko su bili bliski isto ne znam, ali su se družili – naveo je on.

Njegovi prijatelji su čuli da je zločin otkriven nakon što je progovorio maloljetnik koji je učestvovao u ubistvu.

  • On ima 17 godina, kako su ga i ko ga je to upleo ne znam. Navodno je on ispričao nekome šta se sve desilo kobne večeri i tako je naveo istražitelji na pravi put. Šta je od svega prava istina tek će se dokazati, ali ovo je zaista strašno. Oni imaju četvoro djece, jedno drugom do uha– kaže mještanin Klokočevca.

Prema pisanju medija, Slađana je navodno S.M. i maloljetniku platila 100 eura i 5.000 dinara da joj pomognu da se riješi Dejana, što su oni i učinili.

  • Niko od troje osumnjičenih nije prošao poligraf, te su u tužilaštvu priznali zločin – pišu mediji.

Također, za ponedjeljak je zakazana ekshumacija Dejanovog tijela radi daljeg toka istrage, budući da zahtjevom supruge Slađane nije urađena obdukcija nakon ubistva.

Godišnjica braka

Dejan je ubijen po nalogu svoje supruge Slađane P. koja se samo dan ranije na društvenim mrežama proslavljala njihovu godišnjicu braka!

  • Sretna nam godišnjica, deset godina – napisla je Slađana dan prije ubistva i objavila njihovu fotografiju na kojoj se grle i ljube, piše Kurir.

NAJNOVIJE